PÅSK!

GLAD PÅSK! Nu är ju påskdagen här, vi var i kyrkan imorse där de inte pratade om jesus uppståndelse så mycket som jag trodde utan det var mer bara som vanlig kyrka. Men det är ju ändå lite konstigt att veta att de faktiskt firar påsken i ett kristet sätt och inte bara för att leta påskägg som hemma. Vi åkte till Ricks föräldrar för lunch, där var Megans kusiner osv. Åt massa mat, målade påskägg och hade påskäggsjakt.
·
Hemma så letar vi alla efter ett ägg som är ganska stort och har massa godis i, men här gör man det lite annorlunda. Man har en korg och sedan går man ut i trädgården eller vart det är och letar efter massa små plastägg som är i samma storlek som ett vanligt ägg. Ibland har de en godis i sig eller lite pengar eller något, och förr i tiden var det riktiga ägg som var målade. Så alla små barnen hos Ricks föräldrar sprang runt och letade ägg överallt.
·
Ikväll kommer Susans föräldrar hit och vi ska äta påskmiddag. Ägg, skinka och massa sånt. Påskharen kommer hit under natten här, och han lämnar en korg med saker åt en. Jag fick små marchmallowgodisar och en chokladhare. Mumsigt!
·
Just nu sitter jag och tittar på- ni kommer aldrig tro det- GOLF!? Just nu pågår ''The Masters'' som är en jättestor golfturnering i USA och det är finalen idag. Rick förklarade reglerna för mig och pang så var jag helt inne i spelet! Har alltid sett det som en såå tråkig sport då inget händer men det är ju jättekul.
·
Har slagit vad med Rick om att Peter Hanson, en svensk(!!), ska vinna. Han är just nu på andraplats så jag hoppas! De är på 10e hålet nu så bara åtta kvar. GO SWEDEN!
·
Här är några bilder från drive-in movie:
Jättefin solnedgång när vi åkte över en bro
Vår lilla säng för kvällen, jättemysigt och skönt.
Ross, Maddie och jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0