SOLA

Glömmer alltid bort bloggen lite under helgen, men här är jag igen! Nu är det lördag kväll och försöker lista ut vad som händer ikväll. Ska antingen till Maddie eller Taylor. Igår var jag hos Jasmine med lite folk, sov över där och sen har jag mest solat idag. Fast det går typ inte att vara ute mer än 20-30 min för att det är så varmt, om man är vid en pool är det lugnt dock!
·
Det är helt sjukt hur varmt det är, det är typ 30 grader och inte ett moln på himlen, och dessutom fuktigt i luften så det känns mycket varmare än svensk sommar. Har börjat vänja mig vid solen lite också så bränner mig inte så lätt men det är ändå lite riskigt(är det ett ord?).
·
Skypade också med Tove precis som är en utbytesstudent i Kalifornien som jag träffade i New York. Hon hade bal ikväll så det får mig att börja stressa lite över min bal som är 19 maj. Det är mycket dyrare här än hemma! Limousin är typ 40 dollar, biljett 40, sedan middag innan, klänning och allt sånt. Fast vad jag hörde av Tove så kan det vara mycket värre för hennes biljett kostade typ 100 dollar(!!). Det är alldeles för överskattat här!
·
fotbollsbränna!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0