25

Hej hej hemskt mycket hej! Nu är det fredag igen slutet på vår näst sista hela skolvecka, för efter det har vi ledigt eller halvdagar de sista två veckorna. Men idag är det senior skip day vilket betyder att typ ingen kommer att vara där. Och jag känner mig lite sjuk så bestämde mig för att stanna hemma och bli bättre inför imogron.
·
Runt 1 idag ska jag med min värdmamma och få en manikyr!! Min första någonsin, så är jätteglad. Vet inte hur jag vill ha dem dock, för vill att de ska matcha min blå balklänning och guldiga smycken. Kanske blått och guld, som svenska flaggan haha.
·
Jag var hos Ross och åt middag igår för hans pappa hade massa folk över. Det var gott. Vädret här suger verkligen just nu, mamma sa i ett mail till mig att det är bra att jag inte kommer hem förrän om 4 veckor för så hinner Sverige få lite bättre väder och värma upp sig. Men det är minst lika dåligt här så! Vill ha sol och poolväder igen!!
·
Idag firar jag 25 dagar tills jag åker hem, konstigt. Känns ju som att jag alldeles nyss skrev 50 dagar kvar och nu är det hälften av det. Alltså lika mycket till så åker jag hem. Hoppas att det inte flyger förbi alltför snabbt, så att jag får njuta av min sista tid här.
·
sneak peak på min baloutfit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0