Q's

Åkte aldrig till Savannah igår utan shoppade i outletsen istället, men det var bra nog. Dock så var jag SÅ trött när jag kom hem och min röst börjar bli lite hes. Så jag är rädd att jag börjar bli sjuk, ska vila mycket och dricka massa vatten och sånt.

·

Två frågor:

·

Anonym om ROUND 3 PICS:

vad menar du med att "hann gå till poolen"? var ligger den? :)

Vi har en pool i området som jag bor i. Hela Bluffton är liksom för det mesta indelat i olika områden av boenden som är omringade av stängsel med en öppning, som oftast har en port och en kod man måste veta för att komma in. Vårt områdes pool är typ 2 min bort att gå så det är perfekt!
·

Ella om ONE MONTH:

Har läst din blogg ett tag nu och det är väldigt tydligt att du längtar hem. Men jag undrar bara varför du längtar hem så mycket, vilka faktorer har lett till att du vill hem till Sverige så snart som möjligt? Sedan undrar jag om du har fått en prom dejt än (om du fått det hur blev du frågad?) och om du har gått på några dejter under ditt år? Nästan inga bloggar skriver om det och jag är galet nyfiken. x :)

Det är en bra fråga. Dels tror jag att det är individuellt, alla reagerar olika på att vara borta från hemma. Sedan tror jag också att hur man har det i sin värdfamilj spelar en stor roll, eftersom att de är en ersättning från sin familj hemma. Och till slut spelar vännerna man gjort här en stor roll också, för de gör ju ens skoldagar roliga och så. Men mest av allt är det mentalt och i sitt huvud, och det är där jag inte har varit så duktig på att stå emot hemlängtan tror jag.

Jag har en promdejt som heter Bradley. Det var mest lite för att vi är i samma ''balgrupp'' och båda var singlar så vi bestämde att gå tillsammans. Och jag har gått på dejter under året, men bara några gånger. Jag tyckte inte om det så mycket eftersom att det kändes så ''formellt''. Inte spontant utan det är så traditionellt liksom.

vädret resten av veckan, inte underbart...


Kommentarer
Postat av: anonym

kan du inte berätta mer om dejterna som du har varit på och om dejtande i allmänhet i USA? om det inte känns för personligt d.v.s

2012-05-18 @ 18:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0