JEANS/DENIM

ny jeansjacka från JC!
Kram, Elsa

BED ON FIRE

Inget speciellt händer så här kommer två bilder från fredags istället. Imorgon åker jag till Sandö tills torsdag!
Kram
/Elsa

HAIR

Då var nästa sista helgen innan sommarlov över. Firar det och mors dag med lite pannacotta!

Läste lite om dress code på min skola, OCH DEN VERKAR VARA JÄTTEHÅRD. Buhu, man får bara ha kläder som är svarta, vita, gråa eller gröna. Inga blåa jeans. Inga linnen. Inga klänningar. Suck! Får väl skaffa ny garderob jag..

Har jag förresten berättat att min blivande familj just nu är på disney world!!! Avis tjej, ville ju träffa Jasmine från Alladin...........
Kram, Elsa

CHOKLADBOLLAR

Åh, lördag! Igår var jag i birsta med sötmichaela och sedan dansade jag hela natten! Idag har inte varit lika underbar, har jobbat flera timmar och är jättetrött. Men känns helt OK nu när jag sitter i soffan och ser på Cougar Town med chokladbollar brevid!
Kram, Elsa!


MER BILDER FRÅN HUSET

Nu: träning!
Kram, Elsa

MELLAN VECKANS ALLA DAGAR

Åhh, lyckan som uppstod när ipoden äntligen fungerade igen! Nu har jag suttit hela kvällen och laddat in låtar, ser fram emot bussresan imorgon.

Mycket mer än så har inte hänt idag! Så ni får avnjuta en bild på sötsvessan istället
Fotogenisk, jag vet
Kram, Elsa

I ♥ GOOGLE MAPS

Längst upp är huset, skolan och ''centrum'' i Bluffton(A,B,C). Längst ner är den största staden i närheten, Savannah!(D)
Skolan!
Huset!
Kram, Elsa

AS HARD AS I DIDN'T THOUGHT

Det blev ingen skype igår! Det är så svårt att matcha tiderna eftersom att de ligger sex timmar efter oss. Så när vi är hemma är dom på jobbet och när dom är hemma sover vi. SUCK!

Jag skypade dock med min Area representant John(det är min kontaktperson i USA som jag kan prata med om jag undrar något eller behöver prata), första gången som jag faktiskt pratade med någon! Det konstiga är att det flöt på ganska lätt, kändes bra med lite uppvärmning inför skype med värdfamiljen.
Kram, Elsa

SKYPE

Idag kanske jag och päronen ska skypa med familjen! Så himla nervöst att dels se dom, prata med dom och prata engelska!!!! Tänk om det typ blir knäpptyst...........

Iallafall så har jag också upptäckt att jag kanske kanske får ''graduate'' när jag är där borta, alltså ta studenten! Skulle vara jättekul, men då måste jag tydligen submit a transcript med massa konstigt, så har mailat explorius nu för att se.

Allt för mig,
Kram, Elsa

SÅHÄR SER DOM UT!

Jag fick mail från explorius i fredags som berättade att placeringen är officiell. Det jag inte såg var att jag också hade fått bilder på hur dom ser ut, ÄNTLIGEN. Supergulliga!
Kram, Elsa

MITT FRAMTIDA HEM


Framsidan och huset!
Mitt sovrum!
Köket och allrum
Baksidan+ladan
Så himla fint!
Kram, Elsa

76 days and 77 nights

Den 5 augusti lämnar jag Sverige i tio månader!!! 76 dagar. Då åker jag först till NY i tre dagar och sedan vidare till värdfamiljen. Skolan börjar 15 augusti! Det här är så jävla overkligt.

Imorgon lägger jag ut bilderna på huset för jag fick svar från värdfamiljen idag!
Godnatt på er, Elsa

PANCAKE POEM

Idag har det blivit pannkaka x2! Jag klagar dock inte, tränar upp mig inför USA lite bara. Värdfamiljen har ännu inte svarat på mailet så ni får hålla ut med bilderna!

Idag är det sista pluggruschen och imorgon slutar jag TIDIGT! Sedan väntas en underbar helg och bara några veckor till sommarlov. Bättre kan det inte bli!

Kram, Elsa

BEWARE OF INVISIBILITY

Åhh, är så trött på nationella och tidiga morgnar och att åka buss och dessutom är det EVIGHETER kvar tills augusti.
Just idag har jag lust att..

försvinna!

Kram, Elsa

p.s jag väntar på svar från värdfamiljen om det är okej att lägga ut bilderna på huset så ni får vänta lite till!

OM SANNINGEN SKA FRAM

Igår fick jag lite bilder från familjen på deras hus! Det är så otroligt fint, känns som att jag ska åka på semester nästan. Och dessutom är sängen väldigt maestro!

Det jag känner mig lite orolig över är min rädsla för monster under sängen. Sängen jag har nu ligger platt mot golvet så att jag inte behöver oroa mig men i min framtida säng finns det stor plats för otäcka varelser...
Bilder kommer, stay tuned!
Kram, Elsa

Drömplaceringen

Igår kväll upptäckte jag att jag hade fått mail från min nya värdpappa Rick. Jag vart sååååå jävla glad, skrek rakt ut och var typ i extas resten av kvällen. Det kändes så overkligt att faktiskt få placering när man hade väntat så länge. Har typ inte kunnat tänka på något annat senaste dygnet!

Jag ska bo i Bluffton i South Carolina!!!!! Det ligger ca 2 mil från kusten och ca 1 mil från nästa delstat som är Georgia. Det betyder att det inte är långt från Florida!!!! Jag kommer att bo hos Rick som är brandman, hans fru Susan som är läkare och deras femåriga dotter Megan. Dom verkar vara jättegulliga och vill bara åka dit NU!

Min lokala representant John skrev nyss att jag kommer att komma dit i deras varmaste klimat, typ 35-40 grader, NAJS. På vintern är det kallaste typ 5-10 grader. Kommer leva livet.

Sen ska jag gå på Bluffton high school som har typ 1000 elever(hjälp)! Snacka om skillnad, från 100 till 1000. Typ gå in i skolmatsalen där... får sätta mig på toan o äta!
Det känns verkligen som att jag fick min drömplacering! Nära kusten, nära en stor stad, i ett varmt ställe, med en lillasyster, allt känns helt enkelt FETT.
Kram, Elsa

JAG HAR FÅTT PLACERING

HERRE MIN GUD!
Idag fick jag min placering i USA! Jag är så himla glad, allt känns SKITbra och jag gillar dom redan.
Berättar allt imorgon!
KRAM, Elsa

SET FIRE TO THE RAIN

En riktigt jobbig vecka med mycket plugg,
men som tur är:
Kram, Elsa

ALL★STAR

Älskade converse!
Kram, Elsa

SLEP

Nu har jag äntligen gjort SLEP-testet. Det är ett ganska drygt och väldigt lätt engelskaprov som man måste göra innan man åker. Det ska ta ca 90 min men tog lite mindre för mig. Skönt att ha ännu en grej att bocka av från checklistan.

Testet är i två delar med 45 min hörförståelse och 45 min läsförståelse. Hörförståelsen var lätt medans läsförståelsen var lite svårare. Kändes skönt att få det gjort eftersom att jag hört många som redan gjort det.

NU, tillbaks till väntan på placering..

Kram, Elsa

Informationsmöte

Igår satte jag mig i bilen för 3 timmars åkande upp till Umeå! Där var jag på informationsmöte för andra utbytesstudenter, vi var runt 12 stycken eller nåt och alla skulle åka till USA. Det var riktigt roligt att äntligen få träffa någon annan som ska gå igenom samma sak som jag.

Det var inte så mycket tid för prat utan vi satt mest och lyssnade på information från explorius, de berättade om hur det kommer att vara där borta, var som kommer att hända nu innan jag åker och visuminformation. Sedan var det också tre gamla utbytesstudenter där som berättade om hur de hade haft det.

Just nu känns det som att vad som än händer och hur min värdfamilj, miljö och skola än kommer att se ut så kommer jag att ha ett helt underbart roligt år! Att ha förhoppningar känns som ett förhinder, jag vill inte bli besviken bara för att jag ställt in mig på hur jag vill ha det.

I slutet av mötet fick vi också ett fett kuvert med maaaassor av papper, bara sätta sig o läsa nu då...

Kram, Elsa

May day

Idag har jag haft ett stort bråk med min iPod! Han vill verkligen inte göra som jag säger, blir så himla irriterad.

Valborgsmässoafton var jättetrevlig, och idag har lovet tagit slut. Känns ändå helt okej eftersom att maj äntligen är här, man kan liksom se sommarlovet framför sig nu.

Att gå upp så tidigt idag var för jävligt, så jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt. Men ändrade mig när pappa kom och sa att han skulle bjuda på tårta senare.
Från idag,
Kram, Elsa

RSS 2.0