ÅKA HEM ÅNGEST

Tittade mig i spegeln igår kväll och fick en liten chock för jag såg plötsligt så brun ut! Efter två dagar ute i solen så har jag faktiskt börjat få lite färg. Det gör mig så glaaaad, och jag har ju 6 veckor till att kunna bli ännu brunare innan jag åker hem! Blir ju världens försprång.
·
Kommer bli deprimerad när jag om ett år tänker på att jag för ett år sen låg vid poolen hela dan. Det är typ varmare än svenska sommaren här nu, man kan ligga och sola i ca 30 min och sen måste man bada. Och det är varmare utomhus än inomhus på kvällarna, så det känns liksom fel när man öppnar ytterdörren och får en våg av värme över sig.
·
Hur som helst, något jag stör mig på är att alla andra utbytesstudenter börjar bli jätteledsna nu för att det är så lite kvar och de inte vill åka hem! De börjar tänka på hur mycket de kommer att sakna allt och alla och hur snabbt den sista tiden kommer gå förbi- varför kan inte jag känna så!?!?
·
Skulle vara så mycket lättare, och jag vill ju känna så också. Jag vill bli sentimental och stressad över att hinna göra allt jag vill göra, men jag bara tar varje dag som den kommer och som en dag närmare hemfärd. Jag vet inte om det där vill-inte-åka-hem känslan kommer att komma alls, men om den gör det så får det fan vara dags snart! Nu är ju nästan maj här!
·
 
Trackback
RSS 2.0