BERKELEY

Senior night var asnajs! Vart så hiiiimla glad för alla var så snälla. Jag gick blommor, godis och oreos av tjejerna i laget, och blommor, presentkort och ett foto av mig spelandes av mina tränare. Var värsta förvirrad när jag var där ute på planen för att den som presenterade pratade och min tränare pratade med mig så vet typ inte vad någon sa, haha. Vi spelade iallafall en bra match mot Battery Creek och vann med 6-0. Hade världens målmöjlighet men missade såklart, vart ARG.
·
Igår åkte vi ändå till Berkeley med fotbollen vilket är 2 och en halv timme bort. Slapp sista lektionen i skolan dock så det var najs. Och det gick ganska fort också för jag sov bara hela vägen. Matchen gick hyfsat bra och vi vann med 2-0. A-laget vann också med 1-0 men den matchen var helt sjuk! Alla spelare på andra laget blev jättesura när de förlorade och började spela asfult och domaren var typ helt på deras sida. Men en spelare fick iallafall gult kort när hon sa ''F*** you, if you touch me again i'm gonna fight you'' osv till en av våra spelare haha.
·
Kom hem sent igår dock så är en trött dag idag. Träning som vanligt och nu har vi bara en match kvar innan play-offs vilken är på tisdag!
·
Det har varit kallt här de senaste dagarna, vilket är jättekonstigt. Frös för första gången på kanske två månader. Men nu börjar det värmas upp igen och gå tillbaka till det normala- 25 grader. I helgen har jag lovat mig själv att försöka jobba på fotbollsbrännan och jämna ut den innan balen som är 19 maj!
·
lagfoto

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0