FRÅGOR?

Eftersom att jag är på lov nu och har en massa extratid så tänkte jag, varför inte se om ni har några frågor? Det kan vara om vad som helst, om att vara utbytesstudent, om USA, om mitt liv, bara fråga på. Jag kör på i några dagar och bara skriv er fråga i kommentarsfältet och sen publicerar jag svaren senare i veckan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

är du inte orolig för att saker ska vara annorlunda när du kommer hem? :/ alltså, att dina vänner kanske har förändrats, stämningen är annorlunda osv..?

och har du bra kontakt med dina vänner, alltså har du kvar dom lika nära som du hade innan du åkte dit, eller har du tappat någon?

2012-04-01 @ 16:55:44
Postat av: Erika

Vi saknar dig på sandö Elsa! hur känns det att komma tillbaka? :)

2012-04-01 @ 16:58:36
URL: http://aet.blogg.se/
Postat av: Monkinodraw

Jaaaa frågestund!! Tycker du har skrivit om väldigt bra grejer men har några funderingar! Först och främst mode! Har i ren nationalistisk anda fått för mig att Sverige ligger väldigt före många andra länder i typ mode-termer. Men hur ligger det till där du är, klär sig folk lika som hemma? Finns det nå hipsters som sticker ut eller några typ roliga modebloggare? Känns det tråkigt eller kul med klädsmaken i södern? Och typ gothare och emos, finns det något sånt och isåfall är dom typ burnouts eller vanligt folk? Är det en obvious skillnad typ hierarki på skolan, vilka som är populära vs nördsen? Skulle kunna läsa tusen sidor om detta aaah. Och en annan fundering jag haft är hur du känner för att det kan vara så konservativt, typ med gå i kyrkan och dresscodes och ja skolan är väl mycket striktare än i Sverige! Får du aldrig lust att förespråka den svenska avslappnande synen på abort och aetism och sådant? Blir det inte irriterande? Skulle i allmänhet vilja veta skillnaderna i vardagen för en gymnasieelev i Sverige och en i södern! Kommer säkert komma tillbaka med fler frågor. Alltså älskar din blogg den är kung. Blir så glad när du uppdaterar!

2012-04-01 @ 17:01:44
URL: http://Monkinodraw.blogspot.com
Postat av: Vicki

Vilken organisation åker du med?

Vilket år är du född?

Vilket år går du på high school?

Vad sa dina vänner när du berättade att du skulle åka iväg ett helt år?

Hur kom du på att du ville bli utbytesstudent?Det blev några frågor, men jag är så nyfiken, jag kommer att åka nästa höst! :D

2012-04-01 @ 17:39:03
URL: http://vickiso.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hur tacklar du din hemlängtan?

2012-04-01 @ 18:18:06
Postat av: Mathilda

Det är så kul att läsa om hur du har det:) är det stora skillnader på maten och matvanor? Saknar du svenska maten mycket eller är du superförtjust i deras mat? Tror du att du alltid kommer hålla kontakten med vänner och din värdfamilj där borta när du kommer hem? tror du att du kommer att åka tillbaka?:) många frågor! Kram

2012-04-01 @ 18:34:10
Postat av: Ebba

Finns det många utbytesstudenter i ditt område/på din skola eller är du den enda? :)

2012-04-01 @ 19:33:11
URL: http://ebbablixth.blogg.se/
Postat av: matilda

har du några tankar om vad du vill göra i framtiden, typ som du kanske är lite säkrare på nu än du var förut? jag menar, förut kanske du bara visste att du ville till usa, men har du fått nya funderingar nu?

2012-04-01 @ 23:48:37
Postat av: Matilda

Hej! Jag skall åka på ett utbytesår nu till hösten så jag har ett par frågor.När fick du reda på din familj?

Hur "klarade" du av att säga hejdå till din familj på flygplatsen? (För det är just nu det enda jag tänker på ungefär..)

Hur onyttig är maten egentligen? haha :)Kram!

2012-04-02 @ 16:11:10
URL: http://matildatullock.devote.se
Postat av: Anonym

märkte du att du blev onyttigare/gickupp i vikt när du flyttade?

2012-04-03 @ 23:12:32
Postat av: Anonym

Är det mycket mobbning i skolan? Finns det tydligt " snyggaste kille och tjejen " på skolan?:) Är många överviktiga? Vad kommer du sakna mest när du kommer tillbaka? Kommer du gå om ett år på gymnasiet när du flyttar hem?

2012-04-03 @ 23:13:57
Postat av: Anonym

Vad tycker dina kompisar om Sverige och har du försökt att lära dom lite svenska? :P (random fråga xd)

Vad sa dom när du sa att du var en utbytesstudent från Sverige?:)

Är det många killar som är typ ``på`` bara för att du är svensk?

Är det många som är överviktiga i din skola?2012-04-04 @ 16:01:43
Postat av: Anonym

Var du aldrig rädd över att du inte skulle få några kompisar där och vara tvungen att typ sitta och äta själv i matsalen och vara hemma varje kväll?

Svärmade alla runt dig de första dagarna eller var det du som fick ta initiativ till att lära känna alla?

Vilket gäng tillhör du och dina kompisar? (förutsatt att det finns såna då.) Med gäng menar jag typ de populära, nördarna, the jocks etc. Kan du inte berätta lite om varje gäng?

2012-04-05 @ 08:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0