H-SAP

Hej! Hoppas allt är bra där hemma i Svea rike, har hört att Härnta har fått lite aprilväder och snö för några dagar sen dock. Till det säger jag bara HA! för här är det typ 25 grader, hehehe. Nu är det torsdag och slutet på veckan närmar sig, helgen är lite obestämd men ska spela match imorgon, kanske åka och shopppa lite, kanske cykla runt Hilton Head. För det är på min innan jag åker hem-lista, att cykla runt Hilton Head alltså.
·
På tal om Hilton Head så hade de en ganska stor golfturnering där förra veckan, Heritage, och en svensk vann! Carl Pettersson, FETT STOLT.
·
Den här veckan har varit dryg, mest för att jag har varit tvungen att göra HSAP-test. Det är ett test som man måste ta om man ska ta studenten. Som jag inte ska här, MEN JAG MÅSTE TA DET ÄNDÅ!? Så himla dumt. Det är typ 2-3 timmar varje morgon, ett test som en 10-åring skulle klara av och när man är klar får man bara sitta där.
·
Jag har blivit klar efter typ 30 min och sen gjort absolut inget alls, för man får inte prata, lyssna på musik, äta, läsa etc. Allt du kan göra är att sova, på en hård plastbänk- lycka till liksom. Det har varit tre dagar men nu är det äntligen över! Det enda najsiga med det var att jag slapp gå till mina lektioner då.
·
Annars så har det mest varit skola och fotboll den här veckan, vi spelade match i tisdags som vi förlorade med 3-1. Nästa tisdag är vår sista hemmamatch och i slutet går alla 12klassare/seniors ut på fotbollsplanen och så pratar dom om dom och sådär. Och vet ni vad, JAG ska också få gå ut dit! För att jag typ åker nästa år osv. Ska be någon filma det så ni får se. Ser fram emot det iallafall!
·
Vi hörs snart!
·
jag och Dani i Fashion class, där vi typ aldrig gör något haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0