CHARLESTON

Det är söndag morgon och har två dagar kvar här i Bluffton. Igår var jag i Charleston hela dagen vilket var UNDERBART. Hade verkligen jättekul med shopping, och massa annat. Det enda som sög var att min kamera visade svagt batteri på vägen dit så kunde bara ta typ 5 bilder innan den dog.
·
Vi kom iallafall dit och shoppade på King Street vilket har massa små affärer och butiques och kedjor som Forever21, Banana Republic och Juicy Couture. Sedan var vi också på torget vilket är som en stor fyrkant av små stånd. De säljer mat, grönsaker, frukt, egengjorde smycken, konst, osv. Typ som en marknad helt enkelt! Vi gick också till en inomhusmarknad som var som ett smalt jättestort tält som fortsatte huuuuur långt som helst. Så man gick liksom genom affärer fullt med olika saker.
·
Vi gick också till ''The Battery'' som är typ historia eftersom att mycket från Civil War hände i Charleston. Dock så hade vi bråttom när vi kom dit och såg inte riktigt allt som fanns och hittade inte heller någon infogrej så gick mest runt och tittade. Såg dock en fontän som heter ''Pineapple fountain'' som var jättefin och man är tillåten att bada i den. Fast vi hade inga bikinis så. Dessutom gick vi ut på en stor brygga som såg ut över floden eller vad det nu var i Charleston.
·
Jag vill verkligen åka tillbaka dit nästa gång jag är här och verkligen gå på en tour eller något. Men är superglad att jag hann åka dit innan jag åker hem! Idag händer inte särskilt mycket. Jag har ändrat min hejdå-grej till måndag för att vädret ska vara bättre då men är fortfarande rädd för att det ska åska. Imorgon måste jag också packa och allt sånt.
 
Ska lägga upp de få bilder jag har snart!
Trackback
RSS 2.0