SISTA VECKAN

Så har sista veckan av skolan börjat! Jag har bara ett test idag, två imorgon och ett på onsdag och sedan är jag HELT klar. Känslan är obeskrivlig, äntligen sommarlov. Ska nog bara gå till skolan halva dagen idag dock för att jag inte har något i mina andra lektioner förutom testet i Web Design på morgonen.
·
Kyrkan igår kändes som vanligt, och fattade inte alls att det var min sista gång där. Annars så var det en jättefin och varm dag igår, så jag gick till poolen en stund. Efter det åkte jag och Rick till Hilton Head och spelade minigolf, banan var jättefin med typ små vattenfall och grejer. JAG VANN, typ första gången någonsin jag har vunnit i minigolf, men det ägde ju och vad som stod på spel var glass så det var ett bra pris.
·
Madison provade vår crayon grej idag igen men det gick tydligen inte så bra, om ni ser bilden nedan.
·
Här är två frågor jag fått:
·

emelie:

kommer du att forstätta blogga när du kommer tillbaka till sverige? typ efter under och efter sommarn och så

·
Nja, efter att ha bloggat nästan varje dag i ett år känner jag mig ganska klar. Dessutom vet jag inte vad jag skulle skriva om när jag väl kom hem. Jag kommer antagligen komma hem och skriva lite om hur det var och sedan avsluta nån vecka senare.
·

Johanna:

Jag har läst din blogg ganska länge nu och tycker den är bra och fin på alla sätt eftersom du är väldigt öppen och vågar erkänna att du har hemlängtan osv. Jag undrar bara om du har någon kontakt med någon av de utbytesstudenter som du har länkat till? Eftersom att hel TRE stycken av de ha avbrutit sitt år! Jag måste få säga att du är stark som har "hållt" ut, eller kämpat på kanske man ska säga och försökt se allt positivit istället! Jag är extremt sugen på att åka men jag börjar hela tiden tänka på hur stor risken är att man skulle vilja avbryta och åka hem...

·
Först och främst, TACK så jättemycket. Det gör mig verkligen glad att få såna här kommentarer! Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vem utbytesstudenterna jag länkat är förutom Lovisa som jag träffade i New York. Länkarna är folk som mailat/skrivit till mig och frågat om jag vill länka varandra för att få mer läsare. Så jag har bara lagt in dem och aldrig tänkt på det igen.
·
En sak som är viktigt är att SÅ många utbytesstudenter inte har en blogg, så du vet inte om alla de som stannat för att de haft så roligt att de inte ens haft tid till att ha en blogg! Och även om jag inte vet de exakta siffrorna så vet jag att majoriteten som stannar hela året är mycket större än de som åker hem. Och JA, du kommer någon gång under året vilja avbryta och åka hem, mer eller mindre, men huvudsaken är att du ändå stannar. Och det är ju en stor del av hur mycket man lär känna sig själv under året, att kunna stå emot hemlängtan och hålla ut. För det är en av de saker jag är mest stolt över med mitt år! Om du verkligen vill vara här så kommer du att stanna hela året.
·
failed crayon art..

Kommentarer
Postat av: cajsa

Tack för en underbar blogg!

Har en fråga med det där crayon art, tar man bort pappren på kritorna eller hur gör man? vill prova ser så häftigt ut :)

2012-06-04 @ 19:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0