THE FINAL GOODBYE

Idag flyttar jag ut från min värdfamilj och säger hejdå till dem. Det suger. Har allt packat och mitt rum är tomt, känns nästan som att det ekar liksom. Allt jag gör är det sista, sista gången jag sover i min säng, sista gången jag tar en duch här, sista gången jag sitter i min säng vid datorn. Efter att ha tänkt på den här dagen många gånger så är den är, det händer just nu.
·
Ska nu på en sista frukost med Rick och Megan på IHOP(international house of pancakes). Sedan måste jag städa mitt rum helt så att jag lämnar det fint. Och sedan kommer hejdået, som jag inte ens vill tänka på. Kommer antagligen gråta, men inte lika mycket som jag borde eftersom att jag inte riktigt förstår att det är hejdå.
·
Hittar nog på något med Madison och Taylor ikväll. Och sedan åker jag ju till Charleston imorgon, så en sak att se fram emot!
·
Men åhhhh jag förstår verkligen inte att det här är slutet. Tio månader i det här huset och den här familjen. Har skapat minnen och band som inte riktigt kan förklaras. Har känt saker jag aldrig känt förut med de här människorna. Mest av allt, så är jag så tacksam för att de tog emot mig som utbytesstudent och har gjort allt de kan för att ge mig ett bra år.
·Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0