THOSE LAST MOMENTS

Gick aldrig på graduation igår!! Sög jättemycket för hade verkligen sett fram emot det, grejen var att det var regnigt så de ändrade det till inomhus istället. Och eftersom att man bara får ha ett x antal personer där inne så får varje senior bara fyra biljetter. Och jag kände ingen senior som hade extra biljett eftersom att alla har massa familj och sånt.
·
Känder supertråkigt! Men det är väl bara att bita ihop. Istället, en bra grej som hänt är att jag i helgen ska till CHARLESTON! Det är en stor stad i SC som sägs vara jättefin och har velat åka dit hela året så är superglad att jag hinner åka innan jag ska hem. Det är typ två timmar bort och jag, Maddie och kanske Andrea ska dit på fredag, sova över till lördan och vara det hela dan. Sedan komma hem på kvällen. WIIE.
·
Så sista veckan här i USA är ganska planerad, såhär ser den ut:
·
Onsdag - SISTA SKOLDAGEN. Sedan ska jag hänga med Ross och på kvällen gå ut på middag för sista gången med min värdfamilj.
Torsdag - Ingen skola. Vara med Rick och Megan på eftermiddagen och på kvällen packa ihop alla mina saker från mitt rum för att göra mig redo att flytta ut.
Fredag - Frukst med Rick och Megan på morgonen. Sedan måste jag säga hejdå till min värdfamilj på eftermiddan. Åka till Charleston.
Lördag - Charleston hela dagen, sedan kanske göra något på kvällen.
Söndag - Troligen ha hejdåmiddag eller någon slags hejdåfest.
Måndag - Packa allt och fixa med det sista. Sleepover hos Taylor med mina närmaste vänner här.
Tisdag - Åka till flygplatsen på morgonen och lämna Bluffton.
Onsdag - På morgonen svensk tid(mitt i natten för mig) kommer jag hem.
·
Som sagt är imorgon SISTA SKOLDAGEN NÅGONSIN i ett amerikanskt high school. KÄNNS FETT! Har bara halvdag också så det är inte länge. Något jag tror att jag glömt att skriva här är att min värdfamilj ska på en kryssning på fredag som de bokade länge sen, innan de visste att jag skulle åka hem det datumet. Så de åker fredag och ska från fredag till tisdag bo hos en kompis, Taylor istället. Så jag har bara tre dagar kvar i det här huset och med min värdfamilj.
·
Vet inte hur jag känner inför det här veckan, vill att den ska flyga förbi, vill att den ska vara för alltid och den känns också väldigt overklig. Om sex dagar åker jag liksom hem till Sverige igen efter 10 månader här. Förstår inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0