YEARBOOK!

Efter ett år och en låååååång väntan så fick jag äntligen min yearbook igår! Det som kändes lite tråkigt var att jag inte var så förväntansfull över att se den eftersom att jag sett den hela året då jag varit i den klassen. Jag var mer glad över att folk kunde signera den och så. Ska bli så roligt att hitta den igen om några år och läsa igenom vad alla skrev och se om jag kommer ihåg dem.Den e fett snygg, och jag är med i boken typ 5 gånger! Så jag är glad jag.
·
Idag är det fredag och officiellt bara en vecka kvar i skolan. Vi får se vad som händer i helgen men kommer nog göra något med min värdfamilj eftersom att det är vår sista helg tillsammans.
·
framsidan
hologram
cheerleading page
homecoming page

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har läst din blogg ganska länge nu och tycker den är bra och fin på alla sätt eftersom du är väldigt öppen och vågar erkänna att du har hemlängtan osv. Jag undrar bara om du har någon kontakt med någon av de utbytesstudenter som du har länkat till? Eftersom att hel TRE stycken av de ha avbrutit sitt år! Jag måste få säga att du är stark som har "hållt" ut, eller kämpat på kanske man ska säga och försökt se allt positivit istället! Jag är extremt sugen på att åka men jag börjar hela tiden tänka på hur stor risken är att man skulle vilja avbryta och åka hem...

2012-06-02 @ 01:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0