BIRTHDAY DINNER

Lat söndag igen, sov ut och förlorade en timme eftersom att vi går in i sommartid nu. Skypade med pappa medans han lagade mat och åt, vilket var trevligt, fast jobbigt att se alla kastruller och skärbrädor etc som jag använde förut men inte har sett på så länge nu.
·
Sprang och duschade och tittade på gossip girl, min värdfamilj är på en paradgrej för St. Patricks's day idag(som inte är förrän på lördag). De kommer hem efter middag så jag får se om jag orkar laga något eller inte. Ibland hatar jag verkligen att vara ensam hemma här, det gör mig galen för att det får mig att längta hem. Drygt.
·
Nu är det tre till veckor av skola och sedan lov! Håll ut! Igår åkte jag och shoppade med Annie och ett impulsköp senare kom jag hem med ett par klackar, men älskar dem. Använde de igår på Meg's födelsedagsmiddag, som var bra, vi hade privatrum eftersom att hon jobbar på restaurangen vi var på. Dock kände jag typ bara några som var där så det var många nya människor!
·
Här i USA ska man alltid ta bilder när man gör något, alltid alltid alltid! Och alla kör på amerika-posen med handen på höften och ett stort leende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0