SIFFROR

Igår var en sugig dag, hatar måndagar. Det var A-dag i skolan, vilket inte är en favorit, vi har ändrat till sommartid så det var mörkt när jag vaknade istället för ljust som förut, helgen var över, jag känner mig lite trött på alla här och längtar hem. Det är oftast vad som händer när jag blir less här, allt bara suger. Men en ny dag idag, en bättre dag!
·
A-laget har match idag igen så det blir bänken för mig. Skulle vilja åka hem efter skolan och sedan komma tillbaka men vet inte om jag har någon skjuts så måste kanske vänta på skolan i två timmar istället, SUGIGT.
·
Det är konstigt hur tiden är här, som jag sagt så många gånger förut. Kan inte bestämma mig och det gått fort/långsamt, om det går fort/långsamt, om jag har länge eller kort kvar. Jag blir mest förvirrad av att tänka på det, men å andra sidan kan jag inte sluta tänka på det- massa siffror virvlar runt i mitt huvud, nedräkningar och uträkningar till olika saker. Saker som inte är just nu, för just nu är jag lite trött på rutinlivet här.
·
hittade en liten ödla härom dagen, skulle döda den men då sprang den iväg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0