HÄSTRACE

Blev ingen kyrka idag, skypade med mamma och pappa istället vilket var super. Blir alltid gladare efter att jag gjort det. Kom precis hem från ett hästrace på Hilton Head. Det var massa hästar som racade på stranden och HUR mycket folk som helst, vamt också. Tror jag brände pannan lite men inte så farligt. Vi åt lunch på Wild Wings efteråt, supergott, jag åt quesadillas.
·
Nu ska jag ut och springa och om jag hinner följa med till Ridgeland för att köpa hö till hästarna. Och kanske vara med Melissa ikväll.
·
I fredags åkte vi till Beaufort efter skolan och spelade match, vi förlorade med 3-1 vilket var ganska sugigt. Som ni säkert har märkt på alla resultaten från matcherna så är inte mitt lag så bra, hehe. Men det gör inte så jättemycket. A-lagets match som var efter våran blev inställd för att det började blixtra. Helt sjukt hur det kan gå från att svettas i strålande sol till åska. Det var nog den värsta stormen jag någonsin varit med om, lät typ som atombomber när det mullrade och blixtrarna kom typ var femte sekund.
·
När jag kom hem så hade vi typ en släktgrej med Ricks familj, de var ute först men var tvungna att gå in pga stormen. Hängde med dom i några timmar och somnade.
·
Sen sov jag ut igår och åkte sedan till stranden med Jasmine. Det är precis som svensk sommar här nu, alltså perfekt. Varmt men fortfarande lite vind och inte för varmt heller. Typ 30 grader varmt men kallt i vattnet. Får mig att längta hem ännu mer, frustrerande!
·

Kommentarer
Postat av: Lars Kågström

Har du bytt typsnitt? Det förra var bättre.

2012-03-19 @ 08:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0