BOBCAT STOLEN

Den 19 maj idag, ett datum som många har väntat månader på - PROM. Jag sov över hos Madison igår så har förinställt det här inlägget för jag vet att jag kommer ha massor att göra imorgon. Schemat ser iallafall ut såhär:
Göra sig i ordning hela dagen fram tills kl 5 då vi alla träffas upp och tar bilder. Efter det åker vi till Savannah och äter middag. Sedan ska vi gå på den riktiga balen och efter det på efter''fest''. Jag är spänd och lite nervös. Men jag hoppas iallafall att jag får en rolig kväll!
·
Här är en annan rolig grej som är på allas läppar i skolan just nu: vår maskot ''the bobcat'' stals. Vid fotbollsplanen finns en tunnel och ovanpå den står en jättestor bobcat som är vår maskot. Men typ nån vecka sen blev det STULEN. Haha, jag tycker att det är jätteroligt.
·
Det är ju typ precis som i en high school film. Den hittades iallafall mitt på Hilton Heads fotbollsplan- våra ärkefiender. Så det är ju tydligen de som stulit den, och nu är ett större krig än förut startat mellan Bluffton och Hilton Head. Här är en film om det, ni måste se på hela filmen för det är i slutet det roliga kommer!
·

Kommentarer
Postat av: Märran

Hahhahahahha wtf??!

2012-05-20 @ 12:03:48
URL: http://martadundee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0