Ett helt inlägg om toaletter

Kom och tänka på något när jag var på skoltoan igår, HUR ANNORLUNDA TOALETTERNA HÄR ÄR! Det var det första jag upptäckte när jag kom hit på Newark flygplats och är fortfarande lite halvt förvirrad varje gång jag går på toa. Vet inte om jag har skrivit om det förut men hur som helst, här är det- the secret life of the american toilets.
·
Först och främst så är de längre ner så det känns som att man sitter på nån liten pall. Man bara böjer och böjer och böjer sig och till slut hittar man sitsen och tittar upp på nån klottrad vägg. Sedan så har de flesta inga lock!? Det är bara en sits, som för övrigt har ett gap mellan benen- har ingen aning om varför. Gillar verkligen inte att de inte har lock, det känns så mycket äckligare på något sätt. Fast det är mest offenliga toaletter som inte har det.
·
De flesta offentliga toaletterna har oftast inte heller någon rygg, så det är bara typ ett stålrör bakom. Spolningen är också helkonstig, handtaget är alltid på sidan!? Oftast en spak som man trycker ner. Eller det konstigaste av allt så spolas det av sig själv när man reser sig upp! Blir alltid rädd när det händer, känns som att någon tittar på mig och ser när jag är klar och då trycker på en knapp som spolar toan åt mig.
·
Nästa grej är tvålen, ibland är den ett skum istället för vanlig tvål. Och en annan jätterolig grej- på flygplatsen i Newark så var det en tant som jobbade på toaletten så att alla städade upp efter sig och bara stod och log och sa hej till alla och sen fanns det en burk vid utgången där folk gav henne dricks för att stå där! HAHAHAHA.
·
Dessutom är alla offentliga toaletter bara bås, så medans man sitter där måste man lyssna på andras kiss och små fjärtar. Eller så har man riktigt tur på skoltoan och så kommer några tjejer in och pratar om något saftigt rykte(förhoppningsvis inte om en själv) och då känner man verkligen att man är på ett high school!
·
Så, alla ni framtida USA-besökare. Här är er varning, toaletterna är väldigt oförutsägbara!
en bild säger mer än 1000 ord, inget lock eller rygg, hål i mitten, spolning på sidan?????

Kommentarer
Postat av: Vicki

Oj! Haha, infgen blogg jag läser har skrivit om det innan! Kul att läsa om

Något annorlunda! Hehe!:)

2012-05-04 @ 17:48:59
URL: http://vickiso.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0