I'M ON A BOAT

Nu är det söndag morgon och jag har just vaknat. Somnade igår strax efter 9 på kvällen, SÅ trött var jag. För lite sömn i fredags mixat med hela dan i solen och jag var slut. Igår var en superdag dock, jag, Madison och Ashley åkte ut med en båt med Ashleys pappa och syster hela dan. Det var perfekt väder, strålande sol och vindigt så man vart inte för varm heller.
·
Vi var ute hela dan, Ashley gjorde wakeboarding. När man åker efter båten på typ en bräda. Sedan stannade vi vid ''the sandbar''. Det var HUR många båtar som helst ute där av alla olika sorter. Familjer, stora grupper av unga som festade, gamla par osv. Efteråt åt vi på Båthuset och det var supergott.
·
Sedan när jag kom hem så hade min värdfamilj släkt över till middag så satt och pratade med dom ett tag vilket var mysigt. Och sedan däckade jag i min säng.
·
Men nu tll viktigare saker, SVERIGE VANN! Så stolt svenne man är här borta, lite sugigt dock att jag är borta det året vi faktiskt vinner. Kommer EXAKT ihåg när jag såg på eurovision förra året för jag hade fått reda på min värdfamilj ungefär två timmar tidigare. Så kunde inte riktigt fokusera utan kunde bara tänka på Bluffton.
·
En annan grej är ju att det är mors dag hemma idag. Här var det typ två veckor sedan. Men till bästa mamman nånsin, GRATTIS på mors dag och vi ses ju alldeles snart nu. Nästan två veckor kvar, känns så overkligt att jag äntligen kommer att få se mina föräldrar igen om 16 dagar.
·

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0