MAJ

Idag är det en speciell dag! Av många anledningar, först och främst är det 1a maj vilket känns hur bra som helst. Min sista hela månad i USA har börjat och jag börjar se fram emot tiden jag har kvar här lite för att det kommer hända massa roliga saker i slutet. Maj är ju liksom alltid en bra månad, precis innan sommarn och allt. Igår firade ni där hemma valborg men här betyder det inget speciellt, hoppas ni hade det roligt iallafall!
·
Sedan är idag också speciell för att det är vår sista fotbollsmatch innan play-offs. När play-offs börjar spelar vi alltså fem matcher fast om man förlorar en så åker man ut där och då. Och när vi förlorat en play-off match så är fotbollen över. Men idag är alltså sista riktiga matchen och sista matchen med ''mitt'' lag- det sämre laget.
·
Vi spelar mot de största rivalerna av dem alla- hilton head. De är 1a i regionen och vann statsmästerskap förra året. När vi spelade mot dem tidigare i år så förlorade vi med 5-0 så vi får se hur det går idag. Ser iallafall fram lite mot att fotbollen ska vara över så att jag kan börja göra saker på eftermiddagarna igen, och dessutom är träningarna så varma nu för tiden!
·
Glad första maj!
·
hahhaah, vår tränare. whyyy??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0