MEMORIAL DAY

Idag har vi varit lediga från skola för att det är memorial day. Alltså ska man typ hedra alla som någonsin dött när de varit ute i krig för USA. Vädret var bajsigt idag så man kunde inte sola eller nåt, istället åkte jag till Waffle House till frukost. Några chocolate chip waffles senare var jag proppmätt och åkte till outletsen en liten stund.
·
Sedan hängde jag bara hos Ross med Madison, Bradley, Andrea och såg film osv. Måste dock skynda mig nu för vi ska iväg på middag om några minuter hos Ricks brorsa.
·
Idag är det 15 dagar tills jag åker hem och det börjar verkligen bli lite kvar nu. Känns så otroligt overkligt att ens tänka på att 1) dagen då jag åker hem som jag föreställt mig SÅ många gånger snart är här och 2) jag om två veckor kommer att se alla där hemma igen och samtidigt lämna alla här och inte se dem igen på x antal dagar. Livet här har ju verkligen blivit min verklighet nu. Och det känns dessutom sjukt att det var tio månader sen jag kom hit.
·
Säger som så många gånger förut, att det har gått fort och långsamt. Känns som att jag nyss kom hit, men samtidigt som att det var evigheter sen jag lämnade Sverige.
Bradley hatar choklad så han gillade inte mina våfflor, könstig killä???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0