TESTPACKING

Idag har vi soccer-banquet(bankett?). Har ingen aning om vad det är riktigt men man klär upp sig och går och äter middag och så tror jag att lite priser och sånt delas ut. Ser fram emot kvällen iallafall!
·
Igår kom jag hem från skolan och gick till poolen ett tag. Det var lite moln då och då och världens coolaste sak hände- jag låg och solade och det var stekande hett, och då börjar det regna!? Medans solen var framme! Så låg och solade i regn, tyckte det var ganska coolt.
·
Har också testpackat, det var ett ganska stort projekt. Såhär är det: jag hade med mig en resväska på 23 kg hit. Och såklart har jag ju köpt en massa saker som jag vill ha med hem, så efter att ha researchat det lite så upptäckte jag att det var billigare att köpa en till resväska och betala för extra bagage än att skeppa hem det. Så jag kommer alltså ha 46 kg med mig hem istället, vilket är 100 pounds.
·
Jag har ingen aning om hur mycket jag har köpt och vill veta om jag får köpa mer eller om jag måste kasta bort saker även med en extra väska, så jag bestämde mig för att packa ner allt och väga det. Igår och idag slängde jag ner allt i resväskorna och vi vägde det ikväll. Och vikten var........99 pounds!
·
Så jag får alltså ett till halvt kilo, haha. Nä men jag måste ju lämna lite saker här som jag packade, men måste också börja vara lite försiktig när jag shoppar. För har inte så mycket plats kvar, buhu!
·
P.S Exakt tre veckor tills jag åker idag!
·

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0